FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Curiozitati - intrebari
Care a fost evolutia ziarelor si revistelor in sec. al XIX-lea?
1 raspunsuri 232 vizualizari  raporteaza
Corina on Sunday, November 07, 2010 in Curiozitati - intrebari



 raspuns 1
Pana in 1850 in locurile aglomerate erau afisate bilete prin intermediul carora se prezenta cursul pietei, buletine ale bursei. Dupa aceea au inceput sa apara jocuri de interese de natura financiara pentru care era necesara publicitatea facuta in ziare. In raport cu aceasta evolutie a crescut, de exemplu, si numarul publicatiilor de moda, al revistelor ilustrate si al gazetelor umoristice. Numarul acestora din urma a crescut in special catre finele sec. al XIX-lea. si numarul exemplarelor distribuite prin posta a crescut enorm de mult, mai exact de cinci ori in numai 25 de ani. Pe parcursul anului 1849 posta prusaca a distribuit aproximativ 29 591 000 exemplare ale diferitelor publicatii. In 1874, numarul exemplarelor publicatiilor distribuite de posta prusaca s-a ridicat la 153 494 000.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Sunday, November 07, 2010




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate