FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Diverse - intrebari
Care a fost evolutia televiziunii dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial?
1 raspunsuri 413 vizualizari  raporteaza
Lucy on Friday, January 21, 2011 in Diverse - intrebari raspuns 1
In vara anului 1948, specialistii si-au indreptat din nou atentia spre sistemele de transmisie televizata. In septembrie 1950, o statie din Hamburg a transmis prima imagine televizata, iar in noiembrie a fost transmis in regim de testare primul program televizat. Imediat dupa aceea a fost pusa la punct o retea pentru emiterea programelor televizate astfel incat acestea sa poata fi receptionate de un numar cat mai mare de spectatori. Numarul telespectatorilor a crescut pe masura ce oferta televiziu-nilor a devenit din ce in ce mai bogata si televizoarele au devenit tot mai performante. Incepand din decembrie 1952 in fosta RDG au fost emise tot mai frecvent programe televizate in regim de testare.
2

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate