FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Stiinta Si Tehnologie - intrebari
Care a fost evolutia automatizarii in secolul al XX-lea?
1 raspunsuri 244 vizualizari  raporteaza
Alexa on Friday, January 21, 2011 in Stiinta Si Tehnologie - intrebari



 raspuns 1
In prima jumatate a sec. al XX-lea existau deja masini-unelte automate. Tot in aceeasi perioada apar si primele instalatii de productie complet automatizate. De exemplu, in Marea Britanie a fost construita in 1923-1924 prima instalatie automatizata, destinata realizarii de blocuri pentru cilindri, la automobile. in 1928, in SUA se produceau pe linie automata caroserii pentru automobile. in 1949, in Moscova, pistoanele pentru motoare se realizau automat. Instalatiile automatizate erau adecvate pentru realizarea unui numar deosebit de mare de piese si/sau subansamble. Modificarea unei linii de productie era o operatiune care necesita foarte mult timp si cheltuieli foarte mari, aceasta deoarece diversele masini implicate in ciclul de productie nu erau flexibile si nu erau programabile.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate