FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Care a fost cel mai important spectacol pe care l-a sustinut Florin Salam?
1 raspunsuri 38 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 23, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Florin Salam a avut cel mai important spectacol la Sala Polivalenta unde a sustinut un concert extraordinar in memoria sotiei sale. Organizatorii nu au crezut ca sala ar putea fi plina pana la refuz, numaful fanilor depasind 7000 de persoane. In momentul cand Florin Salam a urcat pe scena intreg publicul s-a ridicat in picioare aplaudand si scandandu-i numele. Florin Salam a declarat ca nu poate renunta la darul oferit de Dumnezeu si ca va continua sa cante pentru toti cei ce il indragesc si mai ales pentru familia sa.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 23, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate