FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Care a fost cea mai speciala zi din viata actritei Penelope Cruz?
1 raspunsuri 39 vizualizari  raporteaza
Razvan on Saturday, April 30, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Actrita spaniola Penelope Cruz a primit zilele trecute o stea pe cimentul din Hollywood. Steaua actritei este cea de a 2436-a de pe Hollywood Walk of Fame si a fost dezvelita de regizorul Rob Marshall in fata teatrului El Capitan. Dupa cum spune actrita, aceasta zi a fost una extrem de speciala de care isi va aminti intotdeauna. Se stie ca Penelope Cruz a primit un premiu Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar in lungmetrajul “Vicky Cristina Barcelona” regizat de Woody Allen.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, May 02, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate