FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Cand si-a facut debutul in cimematografie Angelina Jolie?
1 raspunsuri 227 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 16, 2011 in Celebritati - intrebari



 raspuns 1
Angelina Jolie si-a facut debutul pe micile ecrane alaturi de tatal ei Jon Voight in anul 1982 in filmul Lookin' to Get Out, dar cariera de actrita a inceput mai tarziu cand a aparut in filmul cu buget redus Cyborg 2 in anul 1993. Primul rol de succes al Angelinei Jolie a fost in filmul Hackers din anul 1995. Despre cariera stralucita a actritei, Jessica Alba spune intr-un interviu: "Modelul meu in viata este Angelina Jolie. Este atat de frumoasa si are o cariera incredibila. Oamenii vorbesc mai mult despre cariera sa cinematografica decat de cea umanitara. Intotdeauna am incercat sa-mi aleg modele care sunt mai presus de stereotipuri. In sfarsit am gasit pe cineva”.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 16, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate