FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Istoria Lumii - intrebari
Cand s-a format poporul celtic? Este adevarat ca celtii stapaneau teritoriul Austriei de astazi?
1 raspunsuri 738 vizualizari  raporteaza
Madalina on Wednesday, November 03, 2010 in Istoria Lumii - intrebari raspuns 1
Celtii s-au constituit din mai multe triburi diferite dar care aveau felul de viata si limba asemanatoare. Acest mod de viata a aparut si s-a dezvoltat prin anul 800 i. Hr. in Hallstatt (Austria de azi). Cu timpul, ei s-au raspandit de-a lungul celei mai mari parti din Europa, stabilindu-se in locurile pe care le cucereau. Unii celti s-au stabilit chiar in Asia Mica (Turcia de azi). Acolo unde se stabileau, ei intemeiau ferme si sate mici. Casele erau facute din lemn sau piatra si aveau o camera mare in interior unde familia gatea, manca si dormea.
1

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate