FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Curiozitati - intrebari
Cand au fost transmise la BBC primele imagini televizate?
1 raspunsuri 376 vizualizari  raporteaza
EU on Friday, January 21, 2011 in Curiozitati - intrebari raspuns 1
In Marea Britanie, in 1925, John Logie Baird (1888-1946) a reusit sa transmita imagini, folosind in acest scop energia electrica. in 1926, britanicul a prezentat la Royal Society sistemul pe care il pusese la punct si care functiona prin baleiere mecanica a imaginii (explorare imagistica). In colaborare cu BBC el a facut unele teste de transmitere a imaginilor televizate. Imaginile transmise cu ajutorul aparaturii sale aveau 18 x 7,6 cm si puteau fi receptate la o distanta de 20 km fata de punctul din care erau transmise, iara a fi necesar un sistem de cabluri. In aceasta perioada se faceau si in SUA o serie de experiente legate de transmiterea imaginilor televizate. in America transmisia se facea cu, dar si fara cablu. Prima transmisie televizata in Germania a avut loc in 1929 (Deutschen Reichsposi), in absenta unei retele de cablu.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate