FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Animale - intrebari
Cand au aparut primele pasari pe pamant? Cum aratau acestea?
1 raspunsuri 685 vizualizari  raporteaza
Lucy on Wednesday, November 03, 2010 in Animale - intrebari raspuns 1
Vreme de multi ani, expertii nu au avut certitudini privind evolutia pasarilor. Totusi ei considera ca pasarile sunt urmase ale micilor dinozauri carnivori care alergau pe picioarele din spate. Prima pasare cunoscuta a aparut cu circa 150 milioane de ani in urma. A fost numita de cercetatori Archaeopteryx. Cuvantul provine din limba latina si inseamna "pene stravechi". Desi aceasta pasare avea pene si aripi ca pasarile din zilele noastre, ea era inzestrata cu dinti si cu o coada lunga si osoasa ca a unui dinozaur.
1

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate