FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
1


 famous?
Animale - intrebari
Cand au aparut primele mamifere placentare? Ce imi puteti spune despre ele?
1 raspunsuri 820 vizualizari  raporteaza
Ciribauru on Wednesday, November 03, 2010 in Animale - intrebari



 raspuns 1
Mamifere placentare au aparut la cateva milioane de ani dupa aparitia primele marsupiale. Mamele de acest fel isi pastrau puii in interiorul corpului lor pana cand acestia erau destul de dezvoltati pentru a supravietui. Cele mai multe mamifere de astazi sunt placentare. Inainte de a se naste, cat timp sunt in burta mamei lor, puii primesc hrana prin intermediul unei parti a trupului mamei, parte numita placenta. Puii dupa ce se nasc sunt hraniti de mama cu lapte din mameloanele ei.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate