FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Curiozitati - intrebari
Cand au aparut primele aparate video?
1 raspunsuri 758 vizualizari  raporteaza
Corina on Friday, January 21, 2011 in Curiozitati - intrebari



 raspuns 1
In 1956, specialistii firmei Ampex au pus la punct sistemul de inregistrare a imaginilor video, aplicat in cazul aparaturii profesionale. A mai durat cativa ani pana in momentul in care a fost pus la punct un sistem pentru aparate video destinate clientilor care doreau sa urmareasca acasa inregistrari video. Sistemul Ampex nu era adecvat pentru asemenea aparate video si datorita acestui fapt a fost pus la punct un nou sistem in cadrul caruia banda video, avand de cele mai multe ori o latime de 12 mm, este ghidata de-a lungul unui suport cu unul sau mai multe capete magnetice. Acestea citesc, respectiv inregistreaza santurile (de) la nivelul benzii, fiind dispuse oblic fata de directia de deplasare a benzii, in 1969, specialistii firmei japoneze Sony au realizat caseta video, pentru ca doi ani mai tarziu, in 1971, sa apara pe piata si caseta video color. Cererea de aparate video care nu erau destinate profesionistilor a crescut mult. In 1970, firma Philips a scos pe piata asemenea aparate video. In 1975 este prezentat sistemul Video Home System (VHS). In 1980 apare pe piata prima camera video cu recorder separat.
1

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate