FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Istoria Lumii - intrebari
Cand au aparut pentru prima data oamenii in America de Nord?
2 raspunsuri 549 vizualizari  raporteaza
Velea on Wednesday, November 03, 2010 in Istoria Lumii - intrebari



 raspuns 1
Oamenii au ajus pentru prima oara in America de Nord cu cel putin 15000 de ani in urma. Atunci, o mare parte a uscatului era acoperita de gheata si zapada. America si Asia erau unite de un pod de uscat si gheturi iar primii nord americani au sosit din Asia. La inceput, oamenii vanau animale mari (precum mamutii, caii si bizonii) dar apoi cele mai multe dintre animale au disparut si vanatorii au trebuit sa gaseasca animale mai mici. Oamenii mai consumau si plante salbatice.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010


 raspuns 2
nu pot sa cred ca sustii faptul ca niste semimaimute (chiar daca erau mult mai putenici decat oamenii moderni)dar inarmati cu niste sulite primitive si ghioage puteau ucide un mamut (cu atat mai putin unul lanos)... gandeste-te numai putin... chiar daca mamutul(din pura curiozitate, ca alt motiv nu avea) i-ar fi lasat pe trogloditii aia sa il impunga cu o sulita: un strat de blana lunga de 5-8cm grosime (plin de noroi intarit, scaieti, ierburi si tot felul de alte alea), un strat de blana scurta dar foarte deasa cel putin tot cam asa de gros, o piele de 3-5 cm, un strat de grasime de 15-40 cm si toate astea undeva de la 3m in sus... cam ce sanse crezi ca aveau sa-l zgarie... de atins vre-un organ vital nici vorba... ramane doar ipoteza ca mamutul sa fi murit de ras privind incercarile jalnice ale acelor fiinte caraghioase... dar si aia ar fi fost degeaba, ca la tehnica pe care o detineau, singura varianta de a-l consuma era sa-l linga ca pe o inghetata :-)))
0

     raspunde    raporteaza   
Eugen on Tuesday, April 26, 2011



 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate