FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Diverse - intrebari
Cand au aparut filmele mute de lung metraj si ce au reprezentat ele pentru cinematografie?
1 raspunsuri 395 vizualizari  raporteaza
Velea on Wednesday, November 03, 2010 in Diverse - intrebari raspuns 1
Dupa 1900, proiectiile de filme au iesit incet din corturile si salile improvizate; in anul 1910 existand deja cateva sali de cinematograf in Euroa si America. Cinematografia a devenit treptat o mare afacere mai ales dupa 1912 cand au aparut primele mari filme artistice. Filmele care durau o ora, sau chiar mai mult, au dat posibilitatea unor productii mai mari in special unor creatii pe teme istorice cu decoruri imense si cateva mii de figuranti. In acest domeniu, primii au fost italienii cu filmul "Quo Vadis" aparut in 1912.
-1

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate