FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Diverse - intrebari
Cand a fost dat in folosinta primul cablu transatlantic pentru comunicatii la distanta?
1 raspunsuri 367 vizualizari  raporteaza
Adriana on Friday, January 21, 2011 in Diverse - intrebari raspuns 1
In 1956 a fost dat in folosinta primul cablu transatlantic pentru comunicatii la distanta. Acest cablu asigura existenta a 36 de canale pentru comunicatii. In vederea amplificarii semnalului pe cablu au fost montati amplificatori dotati cu tuburi. Dupa ce au fost efectuate o serie de teste cu cabluri subacvatice din fibre de sticla, destinate initial asigurarii legaturilor telefonice la distante relativ reduse, in 1986 un astfel de cablu asigura legatura intre Gran Canaria si Tene-riffe, in 1988 a fost instalat un cablu din fibre de sticla intre Europa si America de Nord, prin intermediul caruia puteau fi stabilite 40 000 de legaturi telefonice la o distanta de pana la 6 800 km.
1

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate