|
0 |
|
famous? |
|
Diverse - intrebari |
Cand a fost aplicat pentru prima data in industria alimentara procedeul de uscare la frig? |
|
|
1 raspunsuri 284 vizualizari raporteaza |
|
|
|
|
|
raspuns 1
|
Procedeul de uscare la frig a fost pus la punct in 1906 de catre A. D'Arsonval si F. Bordas. Acest procedeu era destinat initial separarii treptate a apei din materialul organic. in anul 1940 procedeul a fost aplicat in industria alimentara, in vederea conservarii alimentelor. |
|
0 |
|
|
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011 |
|
|
|
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect.
Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.
|
|
|