FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Vplay.ro - intrebari
Buna,am si eu cont pe vplay.ro doar ca am o problema...nu reusesc sa vizualizez nimic! deci,indiferent de gen (am incercat cam fiecare categorie) nu mi se incarca deloc deloc player-ul. ramane mereu la 00:00. am incercat foarte multe lucruri,de exemplu am schimbat browser (internet explorer,mozilla,opera,google chrome),am instalat toate player-erele posibile,plugin...de toate si rezultatul este mereu acelasi,nu pot sa vad nimic. am cautat optiunea help pe site dar nu am gasit-o,pe urma cineva mi-a zis ca pt help trebuie sa intru pe irc pentru ca acolo sunt adminii...am intrat dar chan #vplay.ro sau #vplay nu exista pe irc. chiar nu mai stiu ce sa fac si la cine sa apelez. daca cineva ma poate ajuta,astept orice sugestie.multumesc anticipat.
1 raspunsuri 587 vizualizari  raporteaza
BlackGirl27 on Wednesday, November 10, 2010 in Vplay.ro - intrebari raspuns 1
aceeasi proble de trei zile si la mine...ai rezolvat ?
0

     raspunde    raporteaza   
tiluc on Tuesday, December 21, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate