FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
As dori sa stiu cu ce brand-uri celebre a incheiat contracte Nicoleta Luciu?
1 raspunsuri 36 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 16, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Nicoleta Luciu a devenit imaginea unor brand-uri celebre precum “ Xavier-Laurent”, “Casa Rebecca Rita”, “ Face 2 Face Models”, “Gazeta Sporturilor”, Redis Nutritie”, “Palux”, Up Beauty Center”, “Beeafeater Tonic” si “Iveco”. Ea a reusit cu brio sa poarte imaginea acestor brand-uri in lume. Nimic nu era mai frumos pentru Nicoleta Luciu in acele momrnte. Uneori, asa cum a recunoscut si ea, avea impresia ca viseaza sau ca nu este ea cea care si-a putut schimba viata asa de frumos.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 16, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate