FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Stiinta Si Tehnologie - intrebari
As dori sa stiu cand au aparut pentru prima data lampile. Ma poate ajuta cineva?
1 raspunsuri 259 vizualizari  raporteaza
Cosmin on Wednesday, November 03, 2010 in Stiinta Si Tehnologie - intrebari



 raspuns 1
Nimeni nu stie cata vreme s-a scurs de cand omul a folosit pentru prima data un fitil intr-un vas umplut cu grasime animala. Cer este ca s-au gasit lampi primitive scobite in roci calcaroase sau gresie datand din jurul anului 80.000 inaintea erei noastre iar in Iran lampi de ceramica in jur de cateva zeci de mii de ani vechime. Conform Bibliei, lumanari facute din grasimi animale s-au folosit si in templul regelui Solomon in secolul 10 i. e. n. Acestea se mai folosesc si azi in temple dar in locuinte au aparut doar in Evul Mediu.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate