FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Are vedeta de televiziune Raluca Moianu o viata de familie frumoasa?
1 raspunsuri 37 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 23, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Cunoscuta si apreciata vadeta de televiziune Raluca Moianu se bucura de o frumoasa viata de familie alaturi de sotul Marius Ancuta de profesie dentist si de fetita ei Maria Ilinca pe care a nascut-o in anul 2005. Cei doi prin casatorie au format un cuplu minunat si admirat de toata lumea. Fiica Ralucai Moianu este un copil istet, plin de viata, vesnic curioasa si pusa pe nazbatii. Se poate spune fara a exagera ca Raluca Moianu este o femeie implinita atat pe plan profesional dar mai ales familial.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 23, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate