FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Am auzit ca cel mai bine platit copil de la Hollywood este fiul actritei Jada Pinkett Smith. Este adevarat?
1 raspunsuri 80 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 05, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Da, este adevarat ca Jaden Smith in varsta de 12 ani, fiul actritei Jada Pinkett Smith si al lui Will Smith este cel mai bine platit copil de la Hollywood. Baiatul, ajuns vedeta si-a inceput cariera in cinematografie in anul 2006 cand a jucat in productia “The Pursuit of Happyness” alaturi de tatal sau. Pentru rolul jucat in filmul “Karate Kid” lansat in anul 2010, Jaden Smith a primit un salariu de 1 milion de dolari. Datorita incasarilor uriase de 176,5 milioane de dolari doar in America de Nord, tanarul a mai primit si un bonus de 2 milioane de dolari.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 06, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate