FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
A fost cantaretul Bob Marley casatorit vre-o data?
1 raspunsuri 35 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 21, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Cantaretul Bob Marley a fost casatorit cu Rita Marley pe data de 1 octombrie 1966 si se pare ca atunci au aparut zvonuri privind motivul casatoriei lor. Se pare ca cei doi s-au casatorit doar pentru ca Rita sa poata emigra in Statele Unite unde Bob Marley se hotarase sa locuiasca cu mama sa. Tot timpul Rita a pus la indoiala fidelitatea sotului ei, acesta avand un numar mare de copii in afara casatoriei. Bob Marley a avut 12 copii: trei cu sotia sa Rita, doi adoptati din foste relatii ale Ritei si restul de 7 cu alte femei.
1

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate