FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
A amanat Dan Teodorescu lansarea noului albumului?
1 raspunsuri 35 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 28, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Dan Teodorescu impreuna cu colegii sai din trupa Taxi si-a lansat noul album “Cele doua cuvinte” intr-un club din Bucuresti. Clubul a fost neincapator pentru numerosii fani ai artistului si ai trupei sale multi au stat in picioare doar pentru a-i vedea pe cei de la Taxi. Putini dintre cei prezenti stiau ca evenimentul a fost foarte aproape de a fi amanat deoarece Dan Teodorescu a venit la probele de sunet cu febra mare si cu o stare generala nu prea buna. Sotia artistului, Irina Chiosa a spus ca sotul ei are de cateva zile o laringo-faringita acuta pe care o trateaza cu antibiotice puternice si ca era foarte aproape de a amana lansarea albumului.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 28, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate