FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Este adevarat ca Natalie Portman a avut nevoie de terapie dupa “Black Swan”?
1 raspunsuri 1224 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, March 21, 2011 in Celebritati - intrebari



 raspuns 1
Dupa ce a interpretat rolul unei balerine in pelicula “Black Swan” cu care de fapt a si castigat premiul Oscar, actrita Natalie Portman considera ca are nevoie de terapie. Ea admite ca a fost un rol extrem de epuizant atat fizic cat si psihic si crede ca ar trebui sa faca o pauza pentru a merge la terapie inainte de a incepe filmarile la “Thor”. Actrita mai spune ca i-a facut placere sa lucreze cu Darren Aronofsky, ca a fost o experienta de neuitat dar ca trebuie totusi sa mearga la reabilitare inainte de a se apuca iar de munca la noul sau film.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 21, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate