FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Care sunt noile “tactici de lupta” ale Monicai Columbeanu in procesul impotriva lui Irinel?
1 raspunsuri 994 vizualizari  raporteaza
Razvan on Friday, March 04, 2011 in Celebritati - intrebari



 raspuns 1
Dupa ce a pierdut primul proces intentat sotului ei, Irinel Columbeanu, Monica incearca sa recupereze terenul pierdut. In primul rand ea si-a schimbat avocatul si a contactat casa de avocatura a lui Ion Dragne, ce urmeaza sa o reprezinte in procesul pentru incredintarea fetitei ce se va rejudeca la tribunalul Buftea. Avocatul Ion Dragne a fost numarul doi in cadrul casei de avocatura “Musat & Asociatii”, dar a parasit firma pentru a fonda “Dragne si Asociatii”. Este unul dintre cei mai experimentati avocati litigatori si detine functia de prodecan al Baroului Bucuresti.
1

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, March 04, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate